Доверие и Сигурност

За нас

Всеки кредит е човешка история. С Умен Кредит, Вашата история ще има щастлив край.

В наши дни, получаването на кредит от банка е подвиг, достоен за древногръцка драма. Плувате в море от опции, които правят изборът почти невъзможен без да вложите от личното си време и да проучите пазара. Което означава ходене до банките, получаване на оферти, отсъствие от работа, чакане в задръстванията и още, и още.

Знаем, че имате по-добри начини да прекарате дните си от това да гледате немигащия червен светофар на път към следващата банка, където ще получите поредната неизгодна оферта.

Умен Кредит слага край на всичко това! С наша помощ можете да получите желания от Вас кредит с минимална ангажираност. Без висене по опашки. Без събиране на оферти. Без излишен стрес.

За нас

Кои сме ние?

Умен Кредит е инициатива за едно по-различно предоставяне на услуги във финансовия сектор. Идеята се ражда след срещата на сърцат финансист и амбициозен юрист, които решават, че клиентът трябва да е в основата на добрия бизнес. Затова, ние поставяме Вас и вашите цели, мечти и желания в центъра на нашата дейност. Даваме всичко от себе си да защитаваме интересите Ви, защото нашият бизнес зависи от Вашето задоволство.

Екипът ни се състои от финансисти и юристи с богат посреднически опит. Така Ви осигуряваме пълно правно и финансово обслужване. Макар Умен Кредит да е на пазара от 2021 г., посредниците ни работят в бранша повече от десетилетие. Компанията е регистрирана като необвързан кредитен посредник в Регистъра на Кредитните посредници при БНБ под № BCI000080, както и член на АКПБ. Вашите мечти са в сигурни ръце!

Не се безпокойте, ако това Ви е първи по-сериозен кредит. Ще бъдем до Вас през целия процес и ще се погрижим да получите най-добрите оферти, без това да Ви струва и стотинка.

Нашите кредитни консултанти

Запознайте се с нас

Ива Трифонова

Изпълнителен директор

Страхил Герашки

Мениджър район Плевен

Позволете ни да премахнем препятствията от пътя към Вашите мечти. Запишете се за безплатна консултация сега.

%

Одобрени заеми

+

Отпуснати заеми всеки ден

+

Щастливи клиента