Доверие и Сигурност

За нас

Всеки кредит е човешка история. С Умен Кредит, Вашата история ще има щастлив край.

Получаването на кредит от банка може да се превърне в изключително дълъг и сложен процес, изискващ значително време и усилия от страна на клиента. Доверявайки се на нашите професионални услуги, вие можете да избегнете безкрайните посещения на банки, търсенето на различни оферти, загубата на време в трафика при пътуване между отделните финансови институции и чакане по опашки в тях, при това напълно безплатно.

За нас

Кои сме ние?

Екипът на „Умен кредит“ се състои от опитни финансисти и юристи, разполагащи с богат опит в областта на кредитното посредничество. Ние работим във ваш интерес и се стремим да защитим вашите нужди. „Умен кредит“ е компания, регистрирана като необвързан кредитен посредник в Регистъра на Кредитните посредници при Българска народна банка под номер BCI000080 и е активен член на Асоциацията на Кредитните посредници в България (АКПБ). Така ви гарантираме, че вашите мечти са в сигурни и надеждни ръце.

Независимо дали това е вашето първо сериозно кредитно изживяване или вече сте имали опит в тази област, ние ще ви бъдем сътрудник през целия процес и ще се грижим да получите най-добрите оферти и то напълно безплатно. Вашето удовлетворение е от решаващо значение за нас и е наш приоритет!

Нашите кредитни консултанти

Запознайте се с нас

Ива Трифонова

Изпълнителен директор

Стефан Трифонов

Мениджър ключови клиенти и кредитен консултант район Хасково

Албена Павлова

Кредитен консултант Район София

Светла Георгиева

Кредитен консултант Район София

Радослав Илиев

Мениджър ключови клиенти и кредитен консултант за Пловдив

Милена Василева

Кредитен консултант гр. Плевен

Позволете ни да премахнем препятствията от пътя към Вашите мечти. Запишете се за безплатна консултация сега.

%

Одобрени заеми

+

Отпуснати заеми всеки ден

+

Щастливи клиента