Докато целта и обстоятелствата около теглене на ипотечен кредит са сравнително ясни, то при потребителските кредити границите започват да се размиват.

С потребителски кредит можете да покриете както жилищни нужди, така и бизнес такива. Можете най-сетне да си позволите мечтаната почивка, или пък да смените своя автомобил. Вариантите са задушаващо много.

Именно това изобилие от опции прави избора на оптимални условия при потребителския кредит объркващ. Затова сме тук, за да Ви помогнем.

Материализирайте мечтите си с помощта на изгоден потребителски кредит

Има различни причини, поради които може да имате нужда от потребителски кредит. Елегантността на този тип кредити се крие във факта, че причината няма значение – може да е почивка, нова кола, сватба, абитуриентски бал, имот с по-ниска стойност или дори обединяване на кредитни задължения. Каквато и да е причината за Вашият потребителски кредит, ето как можем да Ви помогнем:

  1. Ще съберем цялата релевантна информация за Вас и ще Ви помогнем да прецените какъв е размера на потребителския кредит, който можете да изтеглите.
  2. Ще Ви запознаем с документалната същност на процеса, за да може във всеки един момент да сте наясно какво точно се случва.
  3. Ще обобщим информацията и ще я излъчим към нашите партньори.
  4. Ще изготвим таблица с получените оферти, за да може лесно и бързо да Ви ги представим.
  5. Ще Ви помогнем с анализа на информацията и ще Ви помогнем да изберете оптималната за Вас оферта. Последната дума е Ваша.
  6. Ще вземете информирано решение за най-изгодното за Вас предложение.

Благодарение на този процес, ще спестите ценно време, средства и собствените си нерви. И всичко това без да заплатите и стотинка – банката, която изберете за своя потребителски кредит ще е тази, която ще поеме комисионната ни. Ние им водим най-добрите клиенти, те ни плащат за това, а Вие получавате всички ползи без излишни разходи.

Защо да изберете Умен Кредит като посредник за Вашия потребителски кредит ?

Ние сме тук както за да улесним Вашия живот, така и да Ви предпазим от често срещани грешки. При потребителските кредити, хората често се съгласяват на неизгодни за тях условия от нетърпение. Понеже искат да си получат покупката или почивката възможно най-скоро, те се обвързват с неизгодни условия и плащат повече, отколкото е необходимо.

Вместо това, ние ще Ви спестим време и усилия, като едновременно ускорим процеса и Ви предоставим най-конкурентните и изгодни оферти. Така можете да изберете най-добрите условия без това да Ви коства допълнително време. 

Готови ли сте да материализирате мечтите си с помощта на Умен Кредит? Свържете се с нас.