Получаването на ипотечен кредит е един от подвизите на нашето време. Независимо дали имате нужда от кредит за закупуване на мечтания си дом или искате да рефинансирате вече същестуващ ипотечен кредит, процесът често може да бъде дълъг, сложен и объркващ. Или пък не!

С Умен Кредит, можете да получите своя ипотечен кредит много по-бързо, лесно и удобно. Нашите кредитни посредници и юристи ще Ви издействат най-добрите оферти на пазара и ще Ви окажат съдействие при избора на оптималните за Вас условия.

Превърнете своя дом-мечта в реалност с помощта на изгоден ипотечен кредит

Създаването на дома започва със закупуването на жилище. А закупуването на жилището – с жилищния кредит. Това са големи стъпки в живота Ви и рядко минават без усложнения. Ние сме тук, за да отнемем част от тежестта. Ето как:

  1. Ще съберем цялата релевантна информация за Вас и ще Ви помогнем да прецените какъв е максималния размер на жилищния кредит, който можете да изтеглите.
  2. Ще Ви запознаем с документалната същност на процеса, за да може във всеки един момент да сте наясно какво точно се случва.
  3. Ще обобщим информацията и ще я излъчим към нашите партньори.
  4. Ще изготвим таблица с получените оферти, за да може лесно и бързо да Ви ги представим.
  5. Ще Ви помогнем с анализа на информацията и ще Ви помогнем да изберете оптималната за Вас оферта. Последната дума е Ваша.
  6. Ще вземете информирано решение за най-изгодното за Вас предложение.

Благодарение на този процес, ще Ви спестим време, средства, както и излишен стрес. И всичко това без да заплатите и стотинка – банката, която изберете за своя ипотечен кредит ще е тази, която ще поеме комисионната ни. Ние им водим най-добрите клиенти, те ни плащат за това, а Вие получавате всички ползи без излишни разходи.

Защо да изберете Умен Кредит като посредник за Вашия ипотечен кредит?

Ние сме тук, за да улесним Вашия живот. Благодарение на отношенията ни с нашите партньори, можем да Ви издейства преферециални условия, които иначе не бихте получили. Освен това осъзнаваме, че имате достатъчно други ангажименти, затова максимално улесняваме процеса по получаването на ипотечен кредит.

Като професионалисти в сферата, изпитваме професионална гордост, когато уредим на клиентите си възможно най-добрите оферти. Вашето задоволство е в основата на нашия успех.

Освен с юридическата работа по получаването на кредита, можем да Ви окажем съдействие с проверяването на имота, който искате да закупите. Често сделки се разпадат поради юридически проблеми, свързани с имота, които изплуват на повърхността към края на процеса и губят времето на всички. Ние ще предотвратим подобни драми и ще се уверим, че всичко е изрядно. 

Готови ли сте да материализирате дома на своите мечти? Свържете се с нас.